Головна » Сепаратор жиру (жироуловлювач)

Сепаратор жиру (жироуловлювач)

Компсепаратор жируанія ТОВ «Е.Т.Е» пропонує різний асортимент сепараторів жиру для різних груп користувачів!!!

Кожне підприємство харчової промисловості та громадського харчування, які займаються переробкою харчових продуктів, має забезпечити очистку стічних вод від олійно-жирових забруднень.

Для захисту трубопроводів системи каналізації встановлюються сепаратори жиру, що забезпечують захист від зважених та плаваючих зважених жирів, плаваючих речовин, а також піску шляхом їх поділу через різницю питомої ваги.

 

Необхідність  застосування даних пристроїв полягає в тому, що вони перешкоджають накопиченню нерозчинених жирових речовин на стінках трубопроводу, які можуть привести до аварійного виходу з ладу каналізаційної системи.жир

Сепаратор жиру дозволяє затримувати жири, що утворюються після миття посуду в приватних будинках, кафе, барах, ресторанах і т.д.

Найлютіший ворог каналізаційних труб – жир, який потрапляє в них в процесі експлуатації кухонних мийок, посудомийних машин, і т.п., словом обладнання, без якого сьогодні неможливо уявити роботу кухні підприємства громадського харчування (їдальні, кафе, ресторани, готелі). В зв’язку з розвитком ресторано-готельного бізнесу, сильно збільшилося навантаження на систему очищення стічних вод. Відповідно до цього, спостерігається посилення санкцій з боку контролюючих органів до якості стоків, що скидаються в міську систему каналізації і вимоги встановити жироуловлювачі.

Жировловлювач використовуються для:
  • підприємства харчової промисловості
  • місця громадського харчування
  • ресторани, готелі, їдальні, кафе і т.п
  • торгові об′єкти, які мають гастрономічні відділи та фуд-корти

  • в приватних будинках

  • на виробництвах, стічні води яких містять підвищений вміст маслянистих включень

Різні виробники пропонують широкий вибір сепараторів жиру(жироуловлювачів), які відрізняються за:

  1. Продуктивністю. В залежності від кількості мийок або загальної продуктивногсті виробництва;
  2. Матеріалом. Найбільш популярний матеріал саме – поліетилен, але також використовується і поліпропілен, нержавіюча сталь та склопластик.
  3. По способу монтажу та розміщення, а саме під мийку, в приміщені чи під землею.
  4. За призначенням: побутові та промислові.

 

Підбір сепаратора жиру

Для підбору сепаратора жиру, основні показники які потрібно знати:

  1. Максимальна витрата стічних вод(для підприємств)або кількість страв (для закладів громадського харчування)
  2. Режим роботи в годинах
  3. Тип кухні (ресторан, кафе, столова підприємства)
  4. Місце для розміщення сепаратора та доступ до обслуговування.

Спеціалісти  “Е.Т.Е” допоможуть Вам вірно та швидко підібрати сепаратор жиру для Ваших потреб.

  • сепаратор жиру
  • сепаратор жиру
  • сепаратор жиру
  • сепаратор жиру
  • сепаратор жиру
Поделится
ПЕРЕДЗВОНІТЬ МЕНІ
+
Передзвоніть мені!